Νέα

TIMHTIKH ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

      Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ενημερώνουμε τα μέλη μας και τους φίλους του Συλλόγου μας για μια ακόμα τιμητική διάκριση στο Σύλλογό μας , με την πρόσκληση του μικρού ποδοσφαιριστή μας Φίλιππου Σκιαδαρέση στην Εθνική Ομάδα Παίδων Κ14.
      Μετά τον Κ. Γαλανόπουλο (ΑΕΚ & Εθνική Ελπίδων Κ21), Ι. Νικοπολίδη ( Ολυμπιακό & Εθνική Νέων ), Αλ. Νικολιά (ΑΕΚ & ΠΑΣ Γιάννενα), Αμίρη Κούρτη (Πανιώνιος) κ.α. ένας ακόμα ποδοσφαιριστής μας προεπιλέγεται από νωρίς μόλις 14 ετών να τιμήσει τα χρώματα της Εθνικής μας.
     Αγαπητέ Φίλιππε, όλοι εμείς στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ σου ευχόμαστε ότι καλύτερο, μεγαλύτερο και υψηλότερο να επιτύχεις στην ζωή σου. Η σκέψη μας και οι ευχές μας θα σε συνοδεύουν σε κάθε επιτυχία αλλά και σε όποια δυσκολία συναντήσεις στην φιλόδοξη καριέρα που ανοίγεται μπροστά σου.

Συγχαρητήρια!!!

 
 
 

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία μας θα παραμείνει κλειστεί 

για τον εορτασμό του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας, 9-10&11/3. 

Την Τρίτη 12/3 κανονικά στις προπονήσεις μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή Αποκριά και καλά Κούλουμα!

Τεράστια Επιτυχία Ετήσιου Χορού

Πολύ μεγάλες στιγμές για τον Κένταυρο στο ετήσιο χορό και στην κοπή της πίτας του. Αδιαχώρητο στην αίθουσα η οποία φάνηκε πολύ μικρή για να χωρέσει πάνω από διακόσια μέλη και φίλους του συλλόγου. Πονοκέφαλος για την διοίκηση που ήρθε στην δύσκολη θέση με λύπη της να βλέπει πάνω από σαράντα μέλη της να μένουν εκτός αίθουσας μην έχοντας τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή του συλλόγου.
Ήμασταν όλοι εκεί!
Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης, η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ι.Κυρίτση, ο Υπουργός και πρ. Δήμαρχος Αρ. Ντινόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Κ.Ιωαννίδης, ο ενωσιακός προπονητής και δημ. σύμβουλος Τ. Δημητρίου, ο δημ. σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαν. Πισσιμίσης, η δημ. σύμβουλος Κ. Χρυσοπούλου και διοικ.υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού Ν. Γεωργιάδης.
Επιπρόσθετα μαζί μας ήταν και τα μέλη του συλλόγου μας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δ. Παπαδόπουλος με την σύζυγό του, η κα Βάσω Νικοπολίδη, η οποία μετέφερε τις ευχές του διεθνούς "πορτιέρο" Αν. Νικοπολίδη, οι γονείς του διεθνούς Κων. Γαλανόπουλου και η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ο καταπληκτικός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος έδωσε ιδιαίτερο χρώμα, κέφι και ζωντάνια στην εκδήλωσή μας κλείνοντας μια υπέροχη βραδιά για τον Κένταυρο.
Ο πρόεδρος στην καθιερωμένη ομιλία του επεσήμανε τους βασικούς παράγοντες που συνετέλεσαν τα τελευταία 15 χρόνια στην μεγάλη ανάπτυξη και επιτυχία του συλλόγου που τον καθιέρωσαν πανελληνίως ως "πρότυπο σχολείο ποδοσφαίρου" . Καυτηρίασε παρουσία όλων των δημοτικών παραγόντων την έλλειψη αθλητικών υποδομών και την πλημμέλεια των υπαρχόντων αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου μας. Ο δήμαρχος και οι άλλοι δημοτικοί παράγοντες στον χαιρετισμό τους υποσχέθηκαν την βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών στον δήμο μας.
Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου πάντα με υγεία!

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24/2

Αγαπητοί γονείς,

μεταφέρουμε μήνυμα της διοργάνωσης soccerlink ότι λόγω 

καιρικών συνθηκών αναβάλλονται όλοι οι προγραμματισμένοι

αγώνες της Κυριακής 24/2/19.

 

 

 

 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στον ετήσιο χορό του συλλόγου μας, που θα γίνει την Παρασκευή 22/2, η παρουσία σας είναι επιθυμητή και απαραίτητη για την συμπείρωση και την συνοχή του συλλόγου. 

Ελάτε λοιπόν, να φάμε, να πιούμε, να κόψουμε την πίτα μας και να διασκεδάσουμε!!!

 

Ζητήστε τις προσκλήσεις σας από την Γραμματεία.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2019

Την Παρασκευή 08/02 το απόγευμα στις 6 μ.μ. θα κόψουμε πίτα στο γήπεδό μας ειδικά για τα παιδιά της ακαδημίας.

Την Παρασκευή λοιπόν το απόγευμα όλα τα παιδιά στο γήπεδό μας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/1/19.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

     Αγαπητοί γονείς και ποδοσφαιριστές, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων

     και της Πρωτοχρονιάς η Ακαδημία μας θα παραμείνει κλειστεί από την

     Δευτέρα 24/12/18  μέχρι και την  Τετάρτη 2/1/19.

    Από την Πέμπτη 3/1/19 κανονικά στις προπονήσεις μας.

" Σας ευχόμαστε  ολόψυχα  Καλά Χριστούγεννα και  ο Καινούργιος Χρόνος να φέρει

Υγεία, Χαρά, Χαμόγελα και πολλή Αγάπη σε όλους σας"

Page 1 of 7